Wat we doen

Wij zijn expert in kwaliteitsmanagementsoftware. Met unieke webbased software en een scherpe focus op productiebedrijven tillen we kwaliteitsmanagement naar een hoger niveau. Dit doen we in met name in de voedingsmiddelen, automotive, biotech en chemische industrie.

Alis, ons volledig webbased laboratorium- en kwaliteitsmanagementsysteem, biedt precies die informatie en instrumenten om de kwaliteit in productieprocessen te monitoren, te beheersen en te verbeteren.

Traditionele systemen richten zich op kwaliteitscontrole. Wij zorgen voor betere processen. Kwaliteit komt dan vanzelf!

Wie we zijn

Asystance is opgericht in 2002 door Gerben de Haan en Jeroen Versteeg, techneuten met een passie voor kwaliteit, drang naar innovatie en focus op perfectie.

In 2004 waren we wereldwijd één van de eerste cloudsystemen voor het laboratorium. Deze ervaring betaalt zich nog elke dag uit. Onze software wordt dagelijks wereldwijd gebruikt in de chemie, food en automotive industrie.

Alle software die we aanbieden ontwikkelen we zelf. Hierdoor weten we zeker dat alles wat we opleveren aan onze kwaliteitsnormen voldoet, goed presteert en meeschaalt met de ambities van onszelf en onze klanten.