Herman Jansen Beverages kiest voor Alis op 3 productielocaties

Ter ondersteuning van haar kwaliteitsmanagement processen heeft UTO Nederland gekozen voor Alis. Binnen haar drie productielocaties (Schiedam, Bolsward en Antwerpen) zal Alis een centrale rol gaan spelen in Quality Assurance en Quality Control processen.

Herman Jansen Beverages

Herman Jansen Beverages is sinds 1777 succesvol in de ontwikkeling, productie, import, distributie en verkoop van alcoholhoudende dranken (gedistilleerd en wijn). UTO is actief in meer dan vijftig landen, verspreid over alle continenten en exporteert zowel gereed product als concentraten over de hele wereld. De Nederlandse consument kent UTO van onder andere de sterke merken Sonnema, Joseph Guy, Café Marakesh en Notaris.

Efficiënter kwaliteitsmanagement

Alis zal binnen de drie productielocaties enerzijds gebruikt worden voor de verwerking en analyse van laboratorium-resultaten, en anderzijds voor het beheer van kwaliteitshandboeken. Doordat de drie locaties met Alis in één centraal systeem worden ondergebracht, ontstaat een meer uniform en efficiënter kwaliteitsmanagement proces.

Wil je meer lezen over hoe Alis wordt toegepast binnen andere productieomgevingen? Bekijk dan deze klantcases.