Tevreden klanten

Van voedingsmiddelen tot chemie
Van Start-up tot Fortune 500

Van Canada tot China

Why Alis was the only choice for Lamers High Tech Systems

High-end customers such as ASML were demanding detailed statistical reporting, for every part coming from the highly complex manufacturing process of Lamers HTS.

Having the data together on a centralized and easily accessible Platform is a great advantage, and saves a lot of time.

Geert Segers, QHSE Manager

Lamers HTS

Kompak Nederland B.V.

Kompak zocht een oplossing om de kloof tussen de efficiency op de werkvloer en het kwaliteitsmanagement van het bedrijf te dichten. Met het Document en QESH systeem van Alis komen ze tegemoet aan de wensen en eisen van leveranciers en klanten.

Het proces omtrent analysecertificaten heeft een flinke boost gekregen. De gehele productiestroom, inclusief nazorg, is geïntegreerd door leveranciers en klanten toegang te geven tot Alis.

Edwin Wekking, QESH Manager

Kompak Nederland B.V.


Verbeterde kwaliteit bij Bison

Van een zelf ontwikkeld systeem bestaande uit een groot aantal Excel-documenten naar één systeem waarin alle kwaliteitsgegevens elektronisch vast liggen. De komst van Alis heeft de kwaliteitscontrole bij Bison International in Goes een impuls gegeven, zo vertellen QA & ESH-manager Ben Lebeau en analist Marco Oele.

Dankzij Alis kunnen onze procesoperators de productie nu sneller en exacter sturen dan vroeger.

Ben Lebeau, QA & ESH Manager

Bison International

Royal VIV Buisman zet stap vooruit in QA & QC

Na een zoektocht langs de bekende LIMS-systemen (Laboratorium Informatie Management Systeem) koos het bedrijf uit Zelhem voor Alis vanwege de efficiëntie, inzicht in kwaliteit, de beheersbaarheid én de gebruiksvriendelijkheid.

Niet alleen voor ons zelf, maar ook richting klanten en leveranciers kunnen we nu sneller rapportages over kwaliteit genereren

Marcel de Buijzer - Production Director

Royal VIV Buisman


Delamine ontving complimenten van de auditeur

Chemiebedrijf Delamine gebruikte de LIMS module al een aantal jaren. Nu de QHSE en Document management-processen ook in Alis bijgehouden worden heeft Delamine een centraal kwaliteitsplatform, en minder stress tijdens audits.

Je kunt zien wat aan elkaar hangt en bij elkaar hoort. Dat geeft je direct meer inzicht. Dus minder stress tijdens de audit

Susanne Haayer, Quality Manager

Delamine B.V. 

Diversey wilde alle data op één plek

​Diversey, ​producent van schoonmaakmiddelen, ​wilde af van ​de honderden spreadsheets die ze voor hun SPC en QHSE gebruikten. Dat is ze gelukt door Alis in te zetten als het centrale kwaliteitssysteem. In Nederland en Duitsland.

Men wilde alle data op één plek hebben, zowel voor de fabriek als voor het kwaliteitslaboratorium.

Ruud Nijlant - Site Manager

Diversey


Online kwaliteitsdashboard bij Nuplex Resins

Met Alis voert Nuplex Resins permanente kwaliteitsmonitoring uit en maakt het trends zichtbaar van ruim 500 harsen. Dit leidde tot constantere producten en een reductie van het afkeurpercentage.

De snelheid van Alis verbaast ons elke keer weer. Even inloggen en daar staan de gegevens voor je neus!

Peter Dousma, Manager Quality Control

Nuplex Resins


Koppert Biological Systems live na pilot

Bij de overstap van databeheer met Excel naar een ​robuust en schaalbaar laboratorium informatiesysteem kon Koppert Biological Systems eerst een paar maanden proefdraaien om de geschiktheid van het systeem te testen.


Na bewezen succes werd het contract getekend en de implementatie ​afgerond. ​In korte tijd ​was het systeem up en running.

In no-time had ik zelf schermen geconfigureerd voor koppelingen tussen productie en ons lab.

André Bloem, Manager QC Laboratorium 

Koppert Biological Systems


Autoliv implement​s Alis around the globe

Autoliv's life-saving products require thorough quality control procedures and systems. To that end, Autoliv was looking for a Laboratory Information Management System (LIMS) with just the functionality you need in a factory Quality Control environment.

Alis not only saves a lot of time, it's also a basis for continuous improvement!

Craig Lees, Laboratory Team Leader

Autoliv Airbags International

Bekijk de online demo

Alis Quality Intelligence Software geeft kwaliteitsmanagement een boost.


In deze demo laten we zien hoe snel Alis op te zetten is voor jouw fabriek en hoe het de faalkosten tot 20% kan verlagen.