Tot 20% tijd besparen, het kwaliteitsniveau verhogen én het afkeurpercentage met wel 15% verminderen.

Dat kan kwaliteitsmanagement voor jouw fabriek betekenen!

​Kwaliteit in het tijdperk van
​Smart Manufacturing ​& toenemende regulering

Kwaliteitsmanagement is niet alleen van belang voor de winstgevendheid van een fabriek, het is ook steeds vaker een eis vanuit de markt.


We zitten midden in de vierde industriële revolutie: Smart Manufacturing of Industry 4.0. Fabrieken en productiemiddelen worden slimmer en flexibeler. Hierdoor worden we wendbaarder en kunnen we beter inspelen op vragen uit de markt. 


Klanten en overheden vragen meer en meer om kwaliteitsregistraties, analyses en rapportages. Dit beperkt deze wendbaarheid juist weer. Hoe kunnen we als productiebedrijf kwaliteitsmanagement het beste toepassen?


Wij helpen productiebedrijven om hun Quality Assurance, Quality Control en QHSE zo in te richten dat ze ​voldoen aan de toenemende vereisten​,​​ maar toch flexibel ​​zijn.

Kwaliteitsmanagement in de fabriek

Kwaliteit wordt ​smart en alom-aanwezig ​​

In veel bedrijven ​is kwaliteitsmanagement nog ​reactief en ad-hoc. Problemen worden handmatig ​verholpen als ​ze optreden, in plaats van ze pro-actief te voorkomen.

Daarnaast is ​kwaliteitsmanagement ​veelal ​geïsoleerd​. ​Kwaliteit wordt ​nog niet breed genoeg gedragen in de organisatie.


Wij helpen onze klanten ​om wendbaar ​en efficiënt te worden door kwaliteitsmanagement van ad-hoc en reactief om te buigen naar smart en assertief. ​We ​betrekken ​de hele organisatie bij kwaliteit. ​Zo veranderen we Quality Assurance ​en Quality Control van geïsoleerd naar alom-aanwezig.


Voor productiebedrijven van klein tot groot

Dankzij onze expliciete focus op productiebedrijven spreken we jullie taal. We zijn trots om prachtige klanten te mogen bedienen. ​Van Start-up tot Fortune500. Van Canada tot China​.


In ​voedingsmiddelen, chemie, bio-tech en ​Automotive.


Wil je lezen wat onze klanten over Alis zeggen?

Kwaliteitsmanagement van Alis wordt gebruikt door deze klanten

Bekijk de online demo

Alis Quality Intelligence Software ​maakt kwaliteitsmanagement ​smart en ​​alom-aanwezig in de organisatie.


In deze demo laten we zien hoe snel Alis op te zetten is voor jouw fabriek en hoe het de faalkosten tot 20% kan verlagen.

LIMS DMS QM QESH ROI calculator

Bereken snel jouw ROI!

Samen met onze klanten hebben we een model ontwikkeld om te berekenen hoeveel Alis jou kan opleveren.


Vul jouw situatie in, en zie direct wat Alis voor jouw fabriek kan opleveren.

Over Alis

Alis is een puur Nederlands product. Sinds 2005 is Alis uitgegroeid tot een toonaangevende speler met een duidelijke ​missie: productiebedrijven helpen om hun kwaliteitsmanagement ​slim en alom-aanwezig ​te maken.


Alis wordt wereldwijd gebruikt​, van Start-up tot Fortune 500 bedrijven.


We zijn er apetrots op nog nooit een klant verloren te hebben!