Nuplex Resins en VIV Vreeland kiezen voor Alis

De afgelopen weken hebben twee aansprekende bedrijven gekozen voor Alis. Beide bedrijven, Nuplex Resins en VIV Vreeland, produceren hoogwaardige producten en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hoewel de branches sterk verschillen, is de standaard oplossing die Alis biedt zeer goed in te passen in de bestaande werkwijze en procedures. Over enkele weken starten beide bedrijven met het gebruik van Alis in hun dagelijkse operatie.

Nuplex Resins BV

Nuplex Resins, gevestigd in Bergen op Zoom, is een onderdeel van het Nieuw-Zeelandse Nuplex Industries Ltd. en produceert kunstharsen voor de verfindustrie. Nuplex heeft vestigingen in Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Europa en Noord en Zuid Amerika. De multisite in Bergen op Zoom biedt werkgelegenheid aan ongeveer 250 mensen.

Nuplex zal Alis met name gebruiken voor statistische analyse van (eind)product-analyses, om daarmee eerder inzicht te hebben in ontwikkelingen in de productiekwaliteit.

Lees de case study hier.

VIV Vreeland

VIV Vreeland produceert al meer dan dertig jaar in haar eigen fabriek boterproducten die worden afgezet over de hele wereld. VIV werkt volgens ISO, HACCP en COKZ Process Procedures. Klant- en kwaliteitsgerichtheid heeft VIV hoog in het vaandel staan. Daarnaast beschikt VIV over de state-of-the-art Research & Development en Productie afdelingen. Deze combinatie stelt VIV als geen ander in staat haar afnemers naast haar standaard assortiment tevens nauwkeurig maatwerk te leveren. Inmiddels mag VIV zich één van de grootste producenten van boter en boterolie noemen.

VIV Vreeland zal Alis gebruiken als centrale oplossing voor kwaliteitsmanagement. Naast de registratie en rapportage van analyse-resultaten uit het laboratorium en productie zal een belangrijke rol weggelegd zijn voor de Alis zorgsysteembeheer oplossing.

Lees de case study hier.

Wil je meer lezen over hoe Alis wordt toegepast binnen andere productieomgevingen? Bekijk dan deze klantcases.