Wij helpen QA Managers grip te krijgen op kwaliteit, tot wel 20% tijd te besparen, en geen stress te hebben rondom audits

Meer grip op kwaliteit

Kwaliteit is teamwork. Hoe zorg je als QA-manager dat iedereen zijn rol kent? En hoe zorg je dat jij weet wat de actuele stand van zaken is? Alis helpt je om QHSE-processen helder, meetbaar en inzichtelijk te maken.


Bouw eenvoudig je eigen kwaliteitsplatform, met je eigen formulieren, workflows, overzichten en KPI's. Zo zorg je er voor dat je collega's weten wat er van ze verwacht wordt. En jij ziet altijd hoe jouw QA-processen er voor staan.


Zo krijg je grip op kwaliteit. Zo kom je verder!


Bespaar tot wel 20% tijd

Heb je ook het gevoel dat je tijd verspilt met het maken van periodieke kwaliteitsrapportages? Of met het najagen van collega's voor hun input in QHSE-meldingen? Dan ben je bepaald niet de enige.


Wij helpen je om deze routinematigetaken te automatiseren. Door eenmalig je workflow in te richten laat je het systeem voor je werken. Gestandaardiseerde overzichten, rapportages en KPI's nemen je veel werk uit handen.


Zo speel je tijd vrij, die je kunt investeren in de inhoudelijke analyses. Zo kom je verder!


Kwaliteit naar een hoger niveau

Kwaliteitsmanagement blijkt in veel organisaties nog steeds een ondergeschoven kindje te zijn. Iedereen weet dat het beter kan, en beter moet. Maar echt stappen zetten blijkt vaak moeilijk te zijn.


Als QA-manager weet jij als geen ander hoe het beter kan. Wij helpen QA managers om het kwaliteitsniveau in hun organisatie naar een hoger plan te tillen.


Met één systeem voor alle kwaliteitsinformatie, handboeken en analysetools maken we kwaliteit toegankelijk voor de hele organisatie. Slimme en heldere overzichten maken het begrijpelijk voor iedereen.


Zo verbeteren we het kwaliteitsbewustzijn en de betrokkenheid van je mensen. Zo til je kwaliteitsmanagement naar een hoger niveau.

Wij kunnen stellen dat Alis ons naar een hoger niveau van product- & werkkwaliteit heeft geholpen.

Productleider Kwaliteit

Koopmans Meel


Audits zonder stress

Wij helpen QA-managers om minder stress te ervaren rondom audits. Eenvoudige weergave van de relevante documenten in elke stap van het proces, geen dode links in je handboeken meer, overzichten en rapportages altijd up-to-date, actieve workflows & reminders die er voor zorgen dat er niets ongemerkt blijft liggen.


Zo krijgt jouw organisatie grip op kwaliteit en kun je met een gerust gevoel de audits in gaan.

Bekijk de online demo

Alis Quality Intelligence Software ​maakt kwaliteitsmanagement ​smart en ​​alom-aanwezig in de organisatie.


In deze demo laten we zien hoe snel Alis op te zetten is voor jouw fabriek en hoe het de faalkosten tot 20% kan verlagen.